Reviews

24 berichten, 3 pagina's 
06-07-2019
Geplaatst door: Hester Verhaal

Heel erg bedankt voor de perfekt verzorgde begrafenis van mijn schoonvader en kort daarna de crematie van mijn vader. We voelen ons erg gesteund door jullie. Liefs, Familie Verhaal

21-05-2019
Geplaatst door: Esther Jongeneel

crematie ouders

Op 23 mei 2017 zijn onze ouders overleden. Ik hoef vast niet te vertellen wat een impact het heeft om ze allebei tegelijk te verliezen, alhoewel wij wisten dat zij die wens hadden nu zij ongeneeslijk ziek waren en veel pijn leden. Al enige tijd van tevoren hadden mijn ouders de uitvaart geregeld bij De Vlinder. Zij vertelden ons dat zij onder de indruk waren van de warme persoonlijke gesprekken die zij hadden, waarbij hun wensen centraal stonden.
In de week voor de 23ste mei kwamen Esther en Kim langs om te kijken of er nog wensen waren die eerder nog niet aan de orde waren gekomen en wij (mijn zus, broer en ik) waren diep onder de indruk hoe zij met mijn ouders omgingen, zo betrokken en -ik mag wel zeggen- liefdevol. Deze loodzware week werd een stuk lichter nu wij wisten dat alles tot in de puntjes verzorgd zou worden. Esther had zelfs een auto geregeld waar beide kisten naast elkaar paste. Nadat mijn ouders waren overleden, kwamen Bas, Esther en Kim en hebben ons ruim de tijd én gelegenheid om alles te doen wat wij graag wilden. Zo wilde ik graag mee wilde helpen met het wassen en aankleden van mijn vader en moeder. Het was allemaal zo respectvol dat ik er met een voldaan gevoel op terug kan kijken.
Voor de crematie hadden wij nog een afspraak met Esther en Kim. Wij werden overal in betrokken en zij kwamen aan met ideeën waar wij zelf niet aan hadden gedacht.
De speech die Kim zelf geschreven en voordroeg op de crematie was zo prachtig en persoonlijk. De woorden van Esther die ze sprak ook. Een aantal weken na de crematie vertelde ik aan Esther dat wij de as graag wilde samenvoegen in de objecten die we alle drie hadden gekocht. Onmiddellijk bood Esther ons aan om dat voor ons te doen en alle drie langs te komen. Ze namen weer alle tijd en ook deze middag was voor ons een belangrijke afsluiting.
Bas, Esther en Kim : jullie doen dit vanuit je hart en daarvoor nogmaals onze hartelijke dank voor een onvergetelijk mooi afscheid ! Wij hebben in de loop der tijd heel veel positieve reacties ontvangen over het afscheid.

28-04-2019
Geplaatst door: Corrie van der Windt

Uitvaart

In het verleden had ik de vlinder meegemaakt bij een uitvaart. Ik was toen heel erg onder de indruk. En wilde als ik ooit een begrafenis moest regelen, niemand anders, alleen de Vlinder. Toen mijn moeder overleed (2014) was de keus snel gemaakt. En ook onlangs bij de begravenis van mijn vader.Ik ben dan ook ontzettend dankbaar over de liefdevolle en warme begeleiding bij de begrafenis van beide ouders. Het meedenken en regelen van diverse zaken hebben mij toen enorm veel geholpen. Het waren allebei mooie diensten in de geest van mijn ouders, die perfect zijn verlopen.

28-04-2019
Geplaatst door: Annemieke Mol

Uitvaart ouders

In 2015 is mijn moeder overleden. Zij kwam graag in de winkel op de Hoogstraat. En de keuze was snel gemaakt dat Esther en Bas de uitvaart zouden verzorgen. Wat een geweldige en betrokken mensen zijn zij.
17 april 2019 is mijn vader overleden. Mijn vader heeft altijd aangeven dat de laatste zorg ook door Esther en Bas gedaan moet worden. Daar gingen wij graag in mee. Zij waren inmiddels zo vertrouwd voor ons.
Ook deze uitvaart is geheel naar wens gegaan. Zij komen met mooie ideeën. Zij maken het zakelijke gedeelte ook zo dat het voor de nabestaanden goed door te komen is.
Mijn vader zou zeggen een kus achter jullie oren. En ik zeg hartstikke bedankt voor alles!!